Om catering og betingelser

Gratis levering iGiske og Ålesund ved bestillinger på mer enn 25 personer. 

PSS2_Koldtbord_Div.jpg


Catering fra Pss Catering & Café

PSS Catering & Café leverer førsteklasses mat til alle typer selskaper og arrangementer i Ålesund og omegn. Vi har et stort utvalg av gode, hjemmelagede retter til store og små selskaper, formelle og uformelle.  For eksempel konfirmasjoner, bryllup, dåp, begravelse, eller blåtur.

Våre profesjonelle kokker står for tilberedning av mat av råvarer av ypperste kvalitet. I tillegg til å servere deg og dine gjester mat av førsteklasses kvalitet, hjelper vi deg gjerne med å sette sammen menyer og gir deg råd og tips om servering og selskapsarrangering. Slik kan vertskapet trygt vite at menyer og mat er overlatt til profesjonelle og nyte maten sammen med gjestene.
Vi leverer maten ferdig tilberedt, pakket og klar til servering*.

*Minimum 10 kuverter for bestilling.

Betingelser

Bestilling
Telefon: 902 77 801 (mottar ikke SMS)
E-post: post@pss-catering.no
Enkelte av våre retter kan bestilles på nett. Vi gjør oppmerksom på at dette er en bestillingsforespørsel og at din bestilling må bekreftes av oss før bestillingen fullføres og aktiveres. Dette gjelder også ved e-post bestilling.

Levering
Minimum 10 kuverter for bestilling.

Gratis levering i Giske og Ålesund ved bestilling til over 25 personer. Ved bestillinger under 25 personer kommer et leveringstillegg på kr 500, eller hent selv gratis hos oss på Valderøya!

Betaling
Betalingsmåte avtales ved bestilling. Kort, kontant eller tilsendt faktura. Fakturagebyr på 70,- tilkommer.

Retur av emballasje
For å spare miljø og emballasje har vi innført kr. 100,- i pant pr. varmebeholder og varmekasse. Dersom disse blir returnert vasket og hel til PSS Catering & Café innen en uke etter levering blir panten tilbakebetalt. Vi kan hente returemballasjen om ønskelig. Dette må avtales på forhånd.

Avbestilling
Vi ønsker å yte den beste service til våre kunder og gjester, og vil derfor være behjelpelig dersom noe uforutsett dukker opp. Frist for avbestilling er avhengig av hvilke retter som er bestilt, men generelt blir catering som avbestilles senest 2 dager før avtalt levering belastet.