Firma- og møtemat

Firmamat

Lunsjpausen er for mange dagens sosiale høydepunkt og god mat gir glade mager og smilende medarbeidere.

Stadig flere bedrifter ser verdien av sunn, næringsrik og velsmakende mat til sine ansatte. PSS Catering & Café har lang erfaring med levering av mat, enten det gjelder en enkel lunsj, sunn og variert kantinemat, spennende møtemat, mettende overtidsmat eller komplette menyer til alle typer bedriftsarrangement.

Ingen kunder er helt like og vi tilpasser kantinetjenestene våre til hver enkelt kunde. Om dere er 5 eller 500, har kantine, pauserom eller utendørs arbeidsplass så skreddersyr vi en bedriftsavtale for dere.  

Kontakt oss for en bedriftsavtale.

Møtemat

PSS Catering & Café har lang erfaring med levering av mat til alle typer festmiddager. Vi har et stort utvalg selskapsmenyer til store og små anledninger, formelle og uformelle. Våre profesjonelle kokker står for tilbereding av mat av råvarer av ypperste kvalitet.

I tillegg til å servere deg og dine gjester mat av førsteklasses kvalitet, hjelper vi deg gjerne med å sette sammen menyer og gir deg råd og tips om servering og selskapsarrangering. Kontakt oss og be om et planleggingsmøte så kan du overlate maten til profesjonelle og nyte selskapet sammen med gjestene dine. 

Vi leverer maten ferdig tilberedt, pakket og klar til servering.*

*Minimum 10 kuverter for utkjøring. Ved mindre antall kan maten hentes i våre lokaler på Skjong, Valderøya eller utkjøring avtales.