Kontakt og informasjon


Om oss

PSS Catering ble etablert i november 2008 av Per Ståle Dyb og Sylvia Flaaen. Vi ønsket å tilby publikum ekte, hjemmelaget norsk tradisjonsmat laget av de beste råvarer og tuftet bedriften på tryggheten av at når man vet hva man får, får man det man vil ha.

Det startet med catering til alle typer private selskaper og anledninger. Man så raskt at dette var det behov for i markedet og man utvidet med levering av mat og drift av kantiner til små og store bedrifter. Etter hvert så man behovet for utvidelse av egne fasiliteter og etablerte lokaler med topp-moderne kjøkkenfasiliteter og café på Skjong, Valderøya. PSS Catering ble til PSS Catering & Café. I lokalene på Skjong tilbereder i dag profesjonelle kokker og kantinemedarbeidere velsmakende måltider til catering-, kantine og cafékunder.

Både innenfor catering-, kantine- og cafédrift har PSS Catering & Café bygget opp et rykte for god kvalitet og service. Vi ønsker å tilby våre kunder velsmakende mat, personlig service og tips og råd til selskapsarrangeringen. Slik kan vertskapet overlate matlagingen til profesjonelle og nyte maten og selskapet sammen med sine gjester.

Kontaktinformasjon

PSS Cateringservice AS
Skjong
6050 Valderøya
Tlf.: 902 77 801

Kontaktperson:
Per Ståle Dyb, Daglig leder
Tlf.: 905 14 340