Hovedretter

Våre hovedretter består av både fisk, kjøtt og lokale spesialiteter. Vi bruker kun de beste råvarer og vår kokker står for profesjonell tilberedning. Vi har lang erfaring og kunnskap om selskapsarrangering og setter gjerne sammen menyforslag som passer ditt selskap.

Retter

Pris
Pris
 • Helstekt indrefilet av lam
  253,-
 • Helstekt indrefilet av okse
  247,-
 • Svinesteik
  170,-
 • Oksesteik
  186,-
 • Lammesteik
  194,-
 • Reinsdyrsteik
  198,-
 • Sosakjøtt
  180,-

Betingelser

Bestilling
Telefon: 902 77 801 (mottar ikke SMS)
E-post: post@pss-catering.no
Enkelte av våre retter kan bestilles på nett. Vi gjør oppmerksom på at dette er en bestillingsforespørsel og at din bestilling må bekreftes av oss før bestillingen fullføres og aktiveres. Dette gjelder også ved e-post bestilling.

Levering
Minimum 10 kuverter for bestilling.

Gratis levering i Giske og Ålesund ved bestilling til over 25 personer. Ved bestillinger under 25 personer kommer et leveringstillegg på kr 500, eller hent selv gratis hos oss på Valderøya!

Betaling
Betalingsmåte avtales ved bestilling. Kort, kontant eller tilsendt faktura. Fakturagebyr på 70,- tilkommer.

Retur av emballasje
For å spare miljø og emballasje har vi innført kr. 100,- i pant pr. varmebeholder og varmekasse. Dersom disse blir returnert vasket og hel til PSS Catering & Café innen en uke etter levering blir panten tilbakebetalt. Vi kan hente returemballasjen om ønskelig. Dette må avtales på forhånd.

Avbestilling
Vi ønsker å yte den beste service til våre kunder og gjester, og vil derfor være behjelpelig dersom noe uforutsett dukker opp. Frist for avbestilling er avhengig av hvilke retter som er bestilt, men generelt blir catering som avbestilles senest 2 dager før avtalt levering belastet.