Julemat

PSS Catering på Ytterland har lang erfaring og tilbyr flere ulike alternativet for et vellykket juleselskap. Enten du ønsker å komme til ferdig dekket julebuffet i våre selskapslokaler eller få maten levert på døren garanterer vi god smak og nok mat til alle.

Eget julebord i vår restaurant

Passer til firmaer, vennegjenger og er på bestilling. Her byr vi på tradisjonell julemat. Svineribbe, pinnekjøtt, Vigramør, rødkål, surkål, rotmos stappe (Kålrotstappe) og poteter. Til dessert serverer vi karamellpudding og riskrem. 
Kr. 590,- pr. person.

Åpent julebord

Vi setter opp buffet med tradisjonell julemat og egen vri med tapas i gitte helger i november og desember. For bestilling ta kontakt: tlf: 90 27 78 01 (Datoer kommer).

Catering

La oss ta oss av matlagingen så samler du gjengen. Passer til både firmaer og vennegjenger som planlegger å treffes til hyggelig lag. Vi garanterer god smak og rikelig med mat. 

Julebuffet med dessert per person kr. 499,-  
Svineribbe, pinnekjøtt, Vigramør, rødkål, surkål, rotmos stappe  (Kålrotstappe) og poteter. Til dessert serverer vi karamellpudding og riskrem. Kr. 499,- pr. person. 

Øvrig catering: 
Stor juletallerken 287,-
Liten Juletallerken 259,-
Riskrem kr. 50,- p.person


For bestilling eller ytterligere spørsmål ta kontakt med oss på 
tlf: 90 27 78 01 eller: post@pss-catering.no

Velkommen! 


Retter

Pris
Pris
 • Juletallerken - stor
  287,-
 • Juletallerken - liten
  259,-
 • Julebuffet
  499,-
 • Riskrem 1,8 l, (til ca. 10 pers.)
  500,-
 • Karamellpudding (til ca. 10 pers)
  500,-

Betingelser

Bestilling
Telefon: 902 77 801 (mottar ikke SMS)
E-post: post@pss-catering.no
Enkelte av våre retter kan bestilles på nett. Vi gjør oppmerksom på at dette er en bestillingsforespørsel og at din bestilling må bekreftes av oss før bestillingen fullføres og aktiveres. Dette gjelder også ved e-post bestilling.

Levering
Minimum 10 kuverter for bestilling.

Gratis levering i Giske og Ålesund ved bestilling til over 25 personer. Ved bestillinger under 25 personer kommer et leveringstillegg på kr 500, eller hent selv gratis hos oss på Valderøya!

Betaling
Betalingsmåte avtales ved bestilling. Kort, kontant eller tilsendt faktura. Fakturagebyr på 70,- tilkommer.

Retur av emballasje
For å spare miljø og emballasje har vi innført kr. 100,- i pant pr. varmebeholder og varmekasse. Dersom disse blir returnert vasket og hel til PSS Catering & Café innen en uke etter levering blir panten tilbakebetalt. Vi kan hente returemballasjen om ønskelig. Dette må avtales på forhånd.

Avbestilling
Vi ønsker å yte den beste service til våre kunder og gjester, og vil derfor være behjelpelig dersom noe uforutsett dukker opp. Frist for avbestilling er avhengig av hvilke retter som er bestilt, men generelt blir catering som avbestilles senest 2 dager før avtalt levering belastet.